Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Flair Make-Over Dagen

Tijdens de Make-Over dagen bij Coach Belgium Antwerpen stond alles in het teken van een positief zelfbeeld en het beste uit jezelf halen. Jezelf goed voelen en er goed uitzien is een werkwoord en dat hebben de kandidaten op het einde van de dag wel geweten.
Door middel van verschillende workshops hebben we getracht dit duidelijk te maken.

EEN UNIEK GEPERSONALISEERD KAPSEL MET STEVEN ST CLAYR

Eén voor één kregen de lezers een gepersonaliseerd kapsel door Steven St. Clayr (JOICO). Steven St Clayr en Morphic werken al jarenlang samen. Ze hebben tot doel het beste uit iedereen te halen op een heel eigen en warme manier. 

http://www.stevenstclayr.be/

 

 

EEN STRALEND UITERLIJK MET MAKE UP FOR EVER

Make Up For Ever, gespecialiseerd in professionele make-up, stelde voor de Flair lezers een palet samen van producten, texturen en kleuren, om te schitteren. Iedere vrouw is uniek voor het team van Make Up For Ever. Dankzij het advies van de professionele make up artiesten van Make Up For Ever kunnen de Libelle lezers nu een eigentijdse winterse look aanbrengen.

http://www.makeupforever.be/

 

JE ZELFBEELD IN EEN NIEUW KLEEDJE – DE MORPHIC FILOSOFIE

De workshops rond 'zelfbeeld en styling' en de workshop rond 'poseren en photoshop' doorprikten het hedendaags schoonheidsideaal en zaten boordevol tips & tricks hoe je het beste uit je eigenste zelf kon halen. Je blindstaren op anderen en op wat je niet hebt hoeft niet meer. Dankbaar zijn en pronken met hetgeen wat we wel hebben was de rode draad in het verhaal.

Ilse Adams (oprichtster en bezielster van Morphic) wil vooral inspireren. Een positief zelfbeeld in een gezond lichaam zijn de keywords in het leven. Geloven één van de meest krachtige eigenschappen van een mens. Geloven in jezelf is het begin van alles. Vrouwen zijn als kleine vuurtjes waarrond velen zich kunnen verwarmen. Af en toe moet dat vuur weer eens aangewakkerd worden. Niets is immers mooier dan een vrouw in haar kracht. Sensualiteit is daarbij niet weg te denken. In de spiegel zien en van jezelf kunnen houden… http://www.morphic.be

 

Speciaal voor onze Flair lezers kregen we het bezoek van Morphic's vaste lingeriestyliste Chris (Christiann lingerie Heist o/d Berg).  De onmisbare basis voor een perfecte styling (buiten een positief zelfbeeld) is perfecte lingerie. Met haar jarenlange ervaring en ongekende passie voor haar vak heeft Chris voor elk figuur en elk maatje een oplossing.
Alle styling start bij Chris. info@morphic.be

 

 

 

Lengte en volume met Elke De Man van HairWeAre

Elke De Man: 'Lengte, volume, ik wil het en ik wil het nu!'
De vrouw achter vele make-overs is Elke De Man van HairWeAre, de favoriete manier van haarverlengingen met haar van uitstekende kwaliteit.

Een nieuwe look in no time!
www.hairweare.com info@hairweare.com

 

 

 

 

OP DE FOTO: 'JE POSITIEF ZELFBEELD VEREEUWIGD'

Girlpower alom en dat was ook te voelen op het einde van de dag toen de lezers het beste van zichzelf mocht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content