Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Sarah Comeau via Unsplach

Paula's Choice is een van de favoriete skincaremerken van onze beautyredactrices.

ACTIE: neem nu een abonnement op Flair en ontvang de Paula’s Choice Exfoliant t.w.v. € 33

© © Sarah Comeau via Unsplach

Wie nu een abonnement neemt op Flair, ontvangt gratis en voor niets een exfoliant van Paula’s Choice, een van de favoriete skincaremerken van onze beautyredactrices. Abonneren maar!


Heb je last van puistjes, mee-eters, grove poriën en roodheid? Dan kan de krachtigste BHA-exfoliant van Paula’s Choicelees hier trouwens de tien ultieme skincare-tips van oprichtster Paula Begoun – je vast helpen. De exfoliant verwijdert dode huidcellen en wordt snel opgenomen in de huid.

Onze onweerstaanbare actie


Je voelt ons vast al komen... Speciaal voor jullie zetten we een actie op. Je leest Flair een jaar lang tegen een voordeelprijs: slechts € 12,25 per maand. En daarbovenop krijg je Paula’s Choice Exfoliant t.w.v. € 33 als welkomstgeschenk! De Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant van Paula’s Choice is hét product om dode huidcellen te verwijderen. Klik hier voor je 12 maanden Flair + Paula’s Choice Exfoliant! Wordt er om een code gevraagd? Vul  dan ‘BX2D5’ in!

Flair is jouw moment van ontspanning en inspiratie. Laat je inspireren door de straffe verhalen van sterke vrouwen en probeer onze tips over reizen, seks, beauty, hair of fashion zelf een keertje uit! Als abonnee geniet je bovendien van extra voordelen:

✓ Je krijgt Flair iedere dinsdag bij jou thuis in de bus.

✓ Je mist geen enkele van de begeerde Flair-voordeelboekjes vol leuke acties.

✓ Je bent als eerste op de hoogte van lezersacties en workshops.

✓ Je krijgt exclusieve kortingen.

✓ Je hebt onbeperkte toegang tot de digitale versie op tablet.

Het aanbod is geldig tot 15/10/2019 voor personen/gezinnen die in de afgelopen 6 maanden geen abonnement op Flair hadden. Actie loopt zolang de voorraad strekt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content