Home Acties & Wedstrijden De leukste start-ups van eigen bodem

De leukste start-ups van eigen bodem

De bedenkers van nummer 8 zijn onze goden!

  België bruist van het talent, dat wordt duidelijk als we kijken welke innovatieve zaken volgende personen uit de grond stampten.

  1. Pawshake

  Je gaat op reis en je wil je trouwe viervoeter in goede handen achterlaten, één adres: Pawshake. Op deze website kan je de ideale dogsitter bij jou in de buurt vinden. Je kan er ook recensies lezen over de beschikbare oppassers en die onmiddellijk online boeken.

  https://en.pawshake.be

  2. Foodpairing

  De tijd dat we allemaal tevreden waren met een bord aardappelen, wat groentjes en een stuk vlees is gedaan. We houden ervan om steeds nieuwe smaken te ontdekken. Deze tool helpt chefs, foodies en barmannen/vrouwen om steeds weer met een unieke combinatie op de proppen te komen.

  http://www.foodpairing.com

  3. Spotcrowd

  Deze tool wil een einde maken aan winkeldiefstallen. Veiligheidscamera’s in winkels worden aan het internet gelinkt en mensen worden betaald om deze beelden te monitoren. Zo kunnen ze verdachte handelingen onmiddellijk opmerken en melden.

  https://www.spotcrowd.com

  4. Tsjing

  Uren wachten tot de ober uiteindelijk komt vragen wat je wil drinken of vergaan van de honger omdat de serveuse maar niet opdaagt, dat is verleden tijd met deze app. Je stuurt je bestelling van de eerste keer zelf rechtstreeks door naar de bar of de keuken met je gsm. Je kan ook betalen met deze app.

  https://www.tsjing.eu

  5. BookWidgets

  Je kan nu zelf samen met duizend andere leerkrachten je eigen interactief lesmateriaal maken via deze site. Een saaie Franse les wordt zo plots een plezante en ontspannende ervaring voor je studenten.

  https://www.bookwidgets.com

  6. Appiness

  Altijd al willen weten waar de kledij vandaan komt die de actrices dragen in ‘Familie’ of een andere serie? Met de app Spott kan je zien hoeveel een kledingstuk of een ander product kost én je kan het item direct kopen in de juiste webwinkel.

  http://appiness.mobi

  7. Yoga at your desk

  Een dipje op het werk? Via deze website kan je drie tot vijf minuutjes ontspannen met toffe yoga-oefeningen, om er daarna weer de volle 300 procent in te vliegen! Het leuke hieraan is dat je gewoon op je bureaustoel kan blijven zitten.

  http://yoga-time.be/yoga-at-your-office

  8. Parcify

  We zijn allemaal een beetje of een beetje veel verslaafd aan online shoppen. Parcify maakt dat zelfs nog iets makkelijker voor ons, want dankzij deze app hoef je niet thuis te blijven op een bepaald tijdstip om zeker de postbode niet te missen. Je beslist zelf waar en wanneer je pakje wordt geleverd.

  https://www.parcify.com

  Heb je zelf ook zo’n goed idee dat je graag werkelijkheid wil zien worden? Wij bij Flair kunnen je daarbij helpen. Doe mee aan onze Flair Start-Up Contest en win 5000 euro, plus een marketingcampagne in het magazine. Haast je, want de inschrijvingen lopen bijna af. Klik hier en waag je kans!

  Lees ook: