Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ConceptsIphone op YouTube

Ze zijn er vroeg bij!

HUH: deze 8 geruchten zijn nu al opgedoken over de iPhone 8

De iPhone 7 is nog maar nét aangekondigd en hij ligt nog niet eens in de winkels, of de eerste geruchten over de iPhone 8 zijn al opgedoken. En eerlijk? Die klinken bijzonder goed.

Toegegeven: de iPhone 7 heeft ons niet meteen van onze sokken geblazen. De verbeterde camera is een mooi pluspunt, maar het gebrek aan een headphone-aansluiting vinden wij een domper op de feestvreugde. Daarnaast is het design ongeveer identiek aan de iPhone 6 en 6s – waardoor het de wowfactor een beetje mist.

 

Volgens geruchten zou Apple pas écht uitpakken bij de launch van de iPhone 8, die in september 2017 verwacht wordt. Wanneer die gelanceerd wordt, is het namelijk 10 jaar geleden dat de allereerste iPhone uitkwam. Daarnaast zou Apple grote veranderingen pas om de twee jaar doorvoeren, waardoor we nu niet écht een hele nieuwe iPhone hebben. Wij zijn alvast benieuwd! Volgens de eerste geruchten zou de – nu al felbegeerde – iPhone 8 de volgende coole touches hebben:

 

1. Echt waterproof

 

That's right: niet zomaar waterresistant, maar écht waterproof. Wat wel zo handig is voor je selfies onder water, bijvoorbeeld.

 

2. Een scherm dat de volledige voorkant van de iPhone inneemt

 

De full face display van de iPhone 8 zou ervoor zorgen dat je foto's en filmpjes vanaf nu nog beter kan bekijken. Geen zwarte randjes meer, dus, maar alleen maar beeld!

 

3. Een diamanten behulzing

 

Oké, nepdiamanten. De aluminium behulzing van nu zou mogelijk vervangen worden door eentje van zirkonen – dat zijn diamanten die synthetisch geproduceerd worden. Best prijzig, denk je? Dat zou best meevallen: de massaproductie van zirkonen zou minder kosten dan die van het huidig aluminium.

 

4. Draadloos opladen

 

Sommige hoesjes kunnen het al, maar de iPhone 8 zou ook gewoon zonder extra's kunnen opladen wanneer je hem op een oplaadstation legt. Betekent dat eindelijk het einde van het tijdperk van de gebroken iPhonekabeltjes?

 

5. Een onzichtbare home button

 

De home button is bij de iPhone 7 al niet meer écht indrukbaar, en bij de iPhone 8 zou die volledig verdwijnen. De knop bestaat nog wel, maar wordt volledig weggewerkt in de full face display.

 

6. Nog steeds geen headphone-aansluiting

 

Helaas pindakaas: de oude trouwe headphone-aansluiting die al decennia meegaat, zou ook bij deze versie van de iPhone niet terugkomen. Snif.

 

7. Het beste scherm ooit

 

Zoals gewoonlijk wordt het scherm van de nieuwste iPhone steeds weer wat beter. Of we daar iets van merken? Nee, niet echt. Maar het is wel mooi meegenomen, natuurlijk.

 

8. iOS 11

 

iOS 10 kan je vanaf vandaag downloaden, en bij de komst van de iPhone 8 zou ook iOS 11 horen. Wat dat precies inhoudt, weten we nog niet – maar we houden je natuurlijk op de hoogte.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '