Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Nooit meer angstig over straat lopen!

Dit telefoonhoesje is het ultieme accessoire voor zelfverdediging

Je smartphone zou wel eens je beste verdedigingsmiddel kunnen zijn wanneer je overvallen wordt. Niet alleen omdat je er meteen mee naar de politie kan bellen, wel omdat hij een heel bijzondere extra feature heeft.

Uiteraard kan je je smartphone gewoon gebruiken om naar de politie te bellen, maar er is een bedrijf dat je telefoon nog effectiever wil maken door een hoesje te ontwerpen dat niet alleen de politie belt wanneer je een specifiek knopje aanraakt, maar ook je aanvaller lamlegt en video's maakt van jullie conversatie.

 

De 247 Security’s Volt Case komt in juli op de markt, maar voorlopig alleen in de Verenigde Staten. Hij heeft één heel krachtige functie: het telefoonhoesje heeft namelijk een ingebouwd apparaat van 50.000 volt, hetzelfde voltage als de politie. Om er zeker van te zijn dat het hoesje niet tegen jou gebruikt kan worden, is het voorzien van vingerafdrukherkenning. De Volt Case wordt bediend via een app die video-opname kan activeren, de autoriteiten kan bellen en je gps-locatie kan doorsturen in geval van een aanval.

 

Uiteraard stellen we ons veel vragen bij de komst van zo'n hoesje: wat als je per ongeluk de app activeert en de politie belt? Wat als je per ongeluk jezelf of iemand anders lamlegt? En wat met de wetgeving? Het hoesje heeft veel potentieel waardoor we ons veiliger zouden voelen, maar wij vermoeden dat het toch nog wat voeten in de aarde zal hebben vooraleer het de Belgische markt verovert.

 

 

Volt Case – $ 150 – 247 Security.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '