Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

Is hij Mr. Perfect?

Zo weet je of je lief een goede hubbie wordt

Als je net in een nieuwe relatie zit, krijg je meestal alleen de goede kanten van je partner te zien. Het gebeurt al eens dat we een béétje van stapel lopen en geloven dat hij Mr. Perfect is. Het is pas na verloop van tijd dat ook de minpuntjes van een persoon naar boven komen. Hoe weet je dan of je relatie op lange termijn niet zal instorten? We kunnen de toekomst natuurlijk niet voorspellen, máár er zijn wel bepaalde dingen waar je op kan letten om erachter te komen of hij een keeper is. 

Heeft hij gelijkaardige interesses? 

 

Titanic

© Giphy

 

Het is belangrijk om belangstelling te tonen voor elkaars doen en laten. Je relatie heeft veel meer kans op slagen als jullie gemeenschappelijke interesses hebben. Als jullie elkaar hebben leren kennen in een sportclub, op de jeugdbeweging of bij een andere vrijetijdsbesteding hebben jullie wellicht enkele gemeenschappelijke raakvlakken. Ook als je elkaar via een gemeenschappelijke vriend hebt leren kennen, is de kans groter dat jullie interesses gelijkaardig zijn. 

 

Hoe behandelt hij anderen? 

Als hij respectvol omgaat met andere mensen, jong of oud, is hij een lieve jongen met een goed karakter. Het is een signaal dat hij goede manieren heeft. Let wel op als hij alleen zijn manieren houdt ten opzichte van andere jonge vrouwen. Dat kan een teken zijn dat hij minder betrouwbaar is en dat hij ervan geniet dat zijn ego gestreeld wordt. 

 

Wat doet hij in een stresssituatie?

In periodes van stress komt iemands echte karakter boven. Iedereen kan al eens slechtgezind worden van te veel stress op het werk, maar als hij de schuld op jou begint te steken, kan je beter op je hoede zijn. Het is een teken dat zijn tolerantiegrens heel laag ligt en het kan betekenen dat hij jouw imperfecties gewoonweg niet duldt.

 

Stress

© Giphy

 

Neemt hij z'n werk serieus? 

Het is fijn om te weten dat je lief graag naar z'n werk gaat, maar het wordt al snel minder leuk als hij jou het gevoel geeft dat hij liever daar is dan bij jou. De grens tussen een gemotiveerde werknemer en een workaholic is klein.  Als z'n werk voorrang heeft op jou is dat geen goed teken. 

 

Steunt hij je door dik en dun 

Als je vriend naar je luistert, volledig achter je beslissingen staat en je number one supporter is, mag je hem niet laten gaan. Niks zo positief als een man die je steunt. Het is heel belangrijk dat je vanaf het begin open bent, je grenzen stelt en je waarden duidelijk maakt, zodat ook hij weet wat jij belangrijk vindt. Trek zeker geen façade op. Dat hou je toch nooit vol. 

 

Friends Monica Chandler

© Giphy

 

Lees ook: 

6 signalen dat hij met je voeten speelt

Een discussie kan goed zijn voor je relatie

Deze 11 dingen die vrouwen doen, zijn absolute afknappers voor mannen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '