Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Facebook: Delia D Blackburn Photography

En wel hierom

Vader van de bruid legt ceremonie stil

Je staat net op het punt om naar het altaar te wandelen en plots legt je eigen vader je trouwfeest stil. Het overkwam Brittany Peck. De aanwezige gasten waren vol ongeloof, maar toen ze zagen waarom kon niemand hun tranen nog bedwingen. Wat een mooi gebaar!

Brittany ging net naar het altaar stappen toen haar vader plots besloot om de ceremonie te onderbreken. Vervolgens liep hij naar Todd Cendrosky, de stiefvader van Brittany, en vroeg hem om zijn stiefdochter mee te begeleiden.

 

 

 

De aanwezige gasten, inclusief de bruid, waren enorm verbaasd. Brittany zelf was al weken verscheurd door deze moeilijke beslissing. Zowel haar stiefvader als haar biologische vader waren enorm betrokken bij haar opvoeding. Het was dus een ontzettend mooi gebaar van haar vader. Ondanks de moeilijke relatie met zijn ex-vrouw koos hij om het geluk van zijn dochter voorop te zetten.

Weddings make people come together! Deze bruid hielp een vriend met zijn aanzoek op haar eigen trouwfeest. Ook deze bruidegom had een mooie verrassing voor zijn bruid. Zelfs Ed Sheeran hielp een vriend met zijn aanzoek.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '