Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Smartmat

UITGETEST: stressloos de feestdagen tegemoet dankzij het handige feestmenu van Smartmat

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online
Ben je het beu om elk jaar opnieuw in december een verse kalkoen te schieten, stiekem appeltjes en veenbessen te plukken in de tuin van je achterbuur en tevergeefs het crèmebrûléerecept van je grootmoe proberen te ontfutselen? Dan biedt Smartmat dé oplossing!

 

sm

Je hoeft niet elke kerstavond een kalkoen te serveren waarin je uren en uren vulling zit te proppen, om hem nadien een tikkel te lang in de oven te laten staan. Dankzij Smartmat wordt jouw feestmenu dit jaar wél een succes. Boodschappen doen, menu's in elkaar puzzelen en dan nog eens een efficiënte kookplanning volgen, het is een talent op zich dat zeker niet iedereen is gegeven.

 

Gelukkig doet Smartmat dat allemaal in jouw plaats. Smartmat doet jouw boodschappen en levert ze aan huis, puzzelt een overheerlijk feestmenu in elkaar, vertelt je stap voor stap wat je moet doen én stelt dan nog eens een kookplanning op mét uurverdeling. Handig, handiger, handigst!

 

Het leuke is dat Smartmat niet gaat voor de klassieke Vlaamse kost, maar voor een feestmenu met nét dat tikkeltje meer. Het menu klinkt chique, maar de gehanteerde kooktechnieken zijn allesbehalve moeilijk. De handige bijgevoegde kookplanning maakt jouw namiddag in de keuken al een feest op zich.

 

sm

Dit staat er op het feestmenu:

  • Huisgemaakte blini's met trio van feestelijke toppings
  • Ceviche van omegabaars met bloedsinaasappel en shiso
  • Everzwijnkroon met kruidige champignonsaus en tarte tatin van witloof en zoete aardappel
  • Zoete risotto met rozemarijn en gekaramelliseerde appeltjes met steranijs

 

Een superlekker menu waarmee ik mijn (vroege) kerstgasten heerlijk heb weten te verrassen. Niets wat ik uit mijn eigen mouw had kunnen schudden, maar wél een menu dat zich binnen de maten van het mogelijke bevindt.

 

Wil jij je gasten laten smullen van het overheerlijke feestmenu van Smartmat? Het menu wordt nog geleverd op maandag 26 december, donderdag 29 december en maandag 2 januari. Het feestmenu voor vier personen is te verkrijgen voor 99 euro. Voor de veggie variant betaal je 79 euro. Bovendien kan je daarbovenop ook een selectie aangepaste wijnen met aperitief bestellen voor maar 39 euro extra. Uiteraard kan je nadien ook weer de doordeweekse boxen van Smartmat bestellen. Alle boxen kan je hier terugvinden.

 

sm

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '