Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The Make Up Spot

Zo ziet je foundation er écht natuurlijk uit

Je foundation is pas echt geslaagd als je hem niet ziet. Dat je de tint moet gebruiken die matcht met jouw huid, hoeven we je hopelijk niet meer te vertellen. Maar er zijn nog een paar makkelijke tips om er ook mét een laagje foundation 100% natural uit te zien.

1. Gebruik de juiste tools

Beautyblender

Spons

Een beautyblender of een andere make-upspons is één van de beste tools om je foundation zo natuurlijk mogelijk te laten lijken. Je gebruikt de spons terwijl ze lichtjes vochtig is: zo blijft je huid goed gehydrateerd en neemt ze het product makkelijker op.

Beautyblender Original – € 19,95 – The Make Up Spot.

 

 

Zoeva

Kwast

Gebruik je toch liever een kwast, dan is een ronde versie met volle en dichte haartjes de beste keuze. Zo wordt het product goed verdeeld en krijg je een egaler effect. Breng je foundation met je vingers aan op je huid en verdeel dan met de kwast.

Silk Finish Face Brush – € 12,80 – Zoeva.

 

2. Bereid je huid goed voor

Als je huid niet goed gehydrateerd is, krijg je je foundation moeilijker verdeeld. Je zal makkelijker vlekken en droge plekjes krijgen. Zo'n halfuurtje op voorhand dagcrème smeren is de boodschap.

 

3. Wees zuinig met poeder

Als je je foundation fixeert met poeder, blijft hij langer zitten. Wees toch wat zuinig en breng het poeder alleen aan op de hoogst nodige plaatsen. Te veel poeder zie je al snel op je huid liggen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '