Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

De haarkleur van het moment: platinablond

Dé haarkleur van het moment is ongetwijfeld platinablond. Thanks, Kim! Wel is deze coupe niet zo makkelijk te onderhouden, lees dus zeker ons tips vooraleer je een afspraak maakt bij de kapper.

Platinablond is geen nieuwe trend, kijk maar naar Gwen Stefani. Maar nu Kim Kardashian zich een nieuwe coupe heeft aangemeten, staat de telefoon roodgloeiend bij de kappers. Overweeg je een nieuw kleurtje? Dan zijn er een paar dingen die je moet onthouden over deze haarkleur.
 

Zilvershampoo: je nieuwe BFF

Het probleem met platinablond haar is dat het na een tijdje geel kan uitslaan. Je redder in nood? Een goede zilvershampoo. Deze zal het geel neutraliseren en je kleur levendig houden. Schaf je ook een goede conditioner aan. Je haar bleken is slecht voor je coupe, verzorg je lokken dus extra goed.
 

Wenkbrauwen: bigger is better

Dé trend op vlak van wenkbrauwen zijn volle wenkbrauwen. Kleur je wenkbrauwen in met een potlood en je mag zelfs een tikkeltje donkerder gaan dan normaal.
 

Mascara is een must

Als je gaat voor een platinablonde haarkleur, dan is een goede mascara een must have. Ga voor een zwart exemplaar, er mag wel wat contrast zijn met je nieuwe coupe. Een bruine mascara is vaak iets te zacht om je ogen te laten spreken wanneer je lokken alle aandacht stelen.
 

Perfecte huid

Te oranje? Dan ben je klaar voor een gastrol naast Snooki in Jersey Shore. Te bleek? Dan zullen mensen al snel denken dat je ziek bent. Zorg dat je huid egaal is met een roze/gouden accent. Heb je een koele ondertoon in je gezicht? Blijf dan weg van bronzer. Je zal er werkelijk prachtig uitzien. Heb je een warme ondertoon? Ga dan voor een neutrale kleur in plaats van eentje met een gele ondertoon.
 

De juiste kleur rood

Als het op lippenstift aankomt: schuif alle donkerrode kleurtjes die je hebt aan de kant. Kies liever voor een felrood kleurtje, deze zullen je gezicht meteen oplichten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '