Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Belga

Al was er wel een awkward momentje...

VIDEO: Backstreet Boys doen het weer tijdens Miss USA-show

Afgelopen weekend werd Miss USA verkozen. Terwijl de mannen in de zaal uitkeken naar de bikinironde, wachtten de vrouwen vol spanning op het reünieoptreden van de enige echte Backstreet Boys. Nick Carter en de zijnen bewezen met 'As Long As You Love Me' dat ze bijna 20 jaar later nog steeds 'our fire, the one desire' zijn. Ook al ging het tijdens 'I Want It That Way' heel even mis...

'You are my fire, you’re tall...'

 

Een boyband kunnen we de groep dertigers ondertussen niet meer noemen, maar Nick, A.J., Howie, Kevin en Brian doen vrouwenharten nog steeds sneller slaan. In tegenstelling tot sommige artiesten uit de goede oude tijd – lees: Britney Spears – verloren de Backstreet Boys hun pluimen sinds hun gloriejaren duidelijk niet.

 

Hoewel... Er was een klein momentje waarop een van hen de mist in leek te gaan. Brian Littrell, die 'I Want It That Way' net inzette met de legendarische woorden 'you are my fire', werd blijkbaar een beetje afgeleid door een van de Miss USA-kandidates. Zij paradeerden tijdens het tweede lied namelijk om beurten over het podium. De eerste, Miss Georgia, was opvallend groot, wat Brian aanzette de megahit verder te zetten met de woorden 'you’re tall...' (vertaald: jij bent groot), gevolgd door een awkward stilte. Nu weten we allemaal dat hij 'the one desire' had moeten zingen... Vergat Brian z'n woorden door Miss Georgia's schoonheid of was het gewoon al te lang geleden dat hij de song nog gezongen had? Of probeerde hij misschien grappig te zijn? Kijk en oordeel zelf maar. Rond 2:30 spot je zijn fout.

 

Wij weten één ding: geef eender welke ninetiestiener een microfoon – en eventueel een glas wijn – in hande, en ze zingt die hit woord voor woord mee. Woord voor woord, zeggen we u.

 

 

 

Lees ook:

VIDEO: Britney Spears opent Billboard Music Awards met medley van hits

31 bedenkelijke cd-singles die we in onze jeugd versleten hebben

17 haaraccessoires die we allemaal droegen in de jaren '90

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '