Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIJF

'KOMT ERVAN ALS ZE OP MARVIN KRUIPT'

Volgens Chiara zit er meer achter de breuk tussen Luc en Jolien

Geen 'Temptation Island'-drama zonder dat Marvin en Chiara er voor iets tussen zitten. Die laatste plaatste woensdagavond een opvallende reactie onder het Facebookbericht van MNM over de breuk tussen Luc en Jolien. De Kempense insinueerde dat die breuk weleens het gevolg zou kunnen zijn van een slippertje van Jolien met niemand minder dan...jawel, Marvin. 

Chiara, een van de meest opvallende vrijgezellen van 'Temptation Island', zorgde voor heel wat drama tijdens en na haar verblijf  op het eiland. Gisterenavond deed ze het weer, al draait het deze keer niet rond haar persoontje. De reactie van het Kempense feestbeest op het nieuws over de breuk tussen Jolien en Luc laat weinig te gissen over. Ondertussen lijkt Chiara haar reactie alweer verwijderd te hebben.

 

 

Chiara Temptation Island

 

 

Zoekt Chiara gewoon aandacht? Of is het waar en gooit ze het nieuws de wereld in omdat ze jaloers is op Jolien, omdat zij wel aandacht krijgt van Marvin? Wordt ongetwijfeld vervolgd. Bedrogen of niet, Luc laat het allemaal niet te veel aan z'n hart komen. Hij vond al nieuw liefdesgeluk bij een jong blaadje.

 

 

Lees ook: 

 

 

Jolien en Luc van 'Temptation Island' zijn niet langer een koppel

 

 

Is dit de nieuwe vriendin van Luc van 'Temptation Island'?

 

 

Tom Boonen zet de bloemetjes buiten met Chiara van 'Temptation Island'

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '