Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Taryn Brumfitt

““Élke vrouw is mooi””

Slank, klein, volslank, groot, kleine borsten, grote borsten,... We maken ons allemaal zorgen over hoe we eruit zien. Met de documentaire ‘Embrace’ wil de Australische Taryn Brumfitt je negatief zelfbeeld veranderen. Hoe je er ook uitziet, ‘embrace yourself’ en hou van je lichaam zoals het is, dat is haar boodschap.

Een jaar geleden postte Taryn een voor-en-na-foto (zie boven). Op de ‘voor’-foto zie je de vrouw op een bodybuildingwedstrijd, op de tweede foto zie je haar na haar bevalling. De foto ging de wereld rond en kreeg zowel positieve als negatieve commentaren. Daardoor wilde Taryn er een project van maken, om wereldwijd vrouwen te doen inzien dat hun lichaam mooi is en dat ze ervan moeten houden.

Het is pas sinds vorig jaar dat Taryn zelf van haar lichaam heeft leren houden. Kort voor ze de foto online zette, dacht ze zelfs aan een borstvergroting en een buikwandcorrectie. Uiteindelijk ging ze er niet mee door, omdat ze haar dochter later het goede voorbeeld wilde geven. Die boodschap wil ze nu geven aan andere vrouwen. Wees jezelf, hou van jezelf en word gelukkiger!

Hier vind je tips om je mooi te voelen in lingerie én 20 liedjes om je elke dag mooi te voelen!

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '