Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vrouw krijgt fabulous huid na drankstop

Gevaar: dit doet alcohol met je huid

Op vlak van alcoholische drankjes doen wij het graag met mate. Maar is 'met mate' ook al niet te veel? De Britse krant Daily Mail heeft ons de ogen geopend met het verslag van een vrouw die doorgaans vijf glazen per week drinkt, maar op een dag cold turkey stopte. Het effect dat het had op haar huid is major.

Op vlak van alcoholische drankjes doen wij het graag met mate. Maar is 'met mate' ook al niet te veel? De Daily Mail heeft ons de ogen geopend met het verslag van een vrouw die doorgaans vijf glazen per week drinkt, maar op een dag cold turkey stopte. Het effect dat het had op haar huid is major.

Natuurlijk hoort er een voor-en-nafoto bij zo'n experiment. In het begin zagen we nog roodheden, droge vlekken en zwellingen in haar gezicht, maar na een maand zonder alcohol spotten we een gezonde en heldere huid. En daar blijft het niet bij: de dame zag er ook jonger en frisser uit! Zelf vertelde ze dat ze ook beter sliep en gezondere keuzes maakte bij het eten.

Nochtans overdreef de vrouw niet heel erg in haar drinkgedrag. Vijf glazen wijn per week is slechts één eenheid meer dan aanbevolen is voor vrouwen. Moeten we dan kiezen tussen die enkele glazen guilty pleasure en onze huid? Dat laten we volledig aan jou, maar dit experiment bewijst wel dat je huid enorm opknapt van een alcoholpauze of -stop.

Je vindt het artikel hier: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2424117/Look-giving-drink-month-face-Mother-enjoyed-glasses-wine-week-transformed-going-cold-turkey.html

Laat jij je eind-van-een-slopende-dag-glas voortaan ook staan?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '