Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Joey King reageerde vol enthousiasme onder de foto.

CUTE: ‘The Kissing Booth’-acteur Joel Courtney is verloofd

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Nee hoor, Jacob Elordi en Zendaya hebben niet ineens enkele stappen van het daten overgeslagen. Het is wel Joel Courtney, de acteur die de jongere broer van Jacobs personage Noah speelt in ‘The Kissing Booth’, die binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Joel ging op valentijn op één knie voor zijn vriendin Mia Scholonk.


In de Netflixfilm ‘The Kissing Booth‘ speelt Joel Courtney de rol van tiener Lee Flynn die in zijn vrije tijd het liefste Dance Dance Revolution speelt met zijn beste vriendin Elle Evans. In het echte leven is Joel een 24-jarige acteur die zijn vriendin Mia Scholink zopas ten huwelijk vroeg.

Joel en Mia kennen elkaar al van kleins af aan en vormen al een hele tijd een koppel. De ‘The Kissing Booth’-acteur ging op Valentijnsdag op één knie en bood Mia een prachtige ring aan. En natuurlijk zei zij ja!

Het koppel deelde zopas enkele foto’s van het romantische moment op Instagram. Onder de verlovingsaankondiging schreef Joel het volgende: ‘I like it, so I just had to go and put a ring on it‘ met een heleboel hashtags.

In een tweede post deelde hij iets meer over zijn verloofde: ‘Ze is vriendelijk, geduldig, hysterisch, vergevend, zo mooi dat ze mijn hart doet stilstaan, eerlijk en blij. Ik hou van je @mia_scholink en ik ben zo gezegd om jou als mijn verloofde te hebben ?❤️ ?’. Awww!

Felicitaties van Joey King


Joey King, Joels collega en ex van Jacob Elordi, reageerde vol enthousiasme onder de foto. Zij schreef ‘Ik kan niet wachten om ringdrager te zijn! Nee maar echt, ik ben zo gelukkig voor jullie, jullie gaan het mooiste leven samen opbouwen. Proost op jullie liefde ❤️’. Jacob Elordi heeft (nog) niet op het heuglijke nieuws gereageerd, maar hij is dan ook niet zo actief op sociale media. 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content