Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Carpenters nieuwe single 'Skin' zou volgens fans over de driehoeksverhouding tussen haar, Joshua Bassett en Olivia Rodrigo gaan.

Sabrina Carpenter is dolverliefd op ‘Chilling Adventures Of Sabrina’-acteur in nieuwe videoclip

‘Work It’-actrice Sabrina Carpenter (21) bracht maandag de videoclip van haar nieuwe single ‘Skin’ uit. In de emotionele video zie je haar knuffelen en lovey dovey zijn met een bekende knapperd. Gavin Leatherwood, bekend van ‘Chilling Adventures of Sabrina’, is haar boy toy in de clip.


In het echte leven zou ze aan het daten zijn met ‘Highschool Musical: The Musical: The Series’-acteur Joshua Bassett, maar voor haar nieuwste videoclip koos Sabrina Carpenter even voor een ander vriendje. Gavin Leatherwood, die Nicolas Scratch speelt in ‘CAOS’, mocht voor een dag haar lover spelen. De twee lijken in de clip dolverliefd.

Love triangle


Nochtans zou Joshua Bassett een juistere keuze voor de rol geweest zijn, want fans zijn ervan overtuigd dat ‘Skin’ gaat over de driehoeksverhouding tussen Carpenter, Bassett en Olivia Rodrigo gaat. Die laatste speelt samen met Joshua Bassett in de Disney+-reeks ‘Highschool Musical: The Musical: The Series’ en heeft momenteel een wereldhit te pakken met ‘drivers license’. Dat lied gaat over een jongen – Joshua – die Olivia laat zitten voor een ‘blonde girl’. Carpenter zingt in haar lied dan weer het volgende: ‘Maybe you didn’t mean it/Maybe blonde was the only rhyme’. Toevallig, right?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content