Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Shutterstock

ZOTJES!

OMG: Taylor Swift stuurde haar fans berichten op social media

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Je scrolt door je social-media-accounts en opeens krijg je een melding van je favoriete celeb. Kan je het je voorstellen? Het overkwam enkele fans op Twitter en Instagram, die plots verschillende berichten of reacties kregen van Taylor Swift. Oh my god!


Taylor Swift houdt van haar fans, en dat wil ze duidelijk maken. De ‘Look What You Made Me Do‘-zangeres nam de tijd om te reageren op verhalen, livestreams, tweets en foto’s, maar ook om privéberichten te sturen. Ze bespiedde haar fans een beetje en liet op die manier zien hoeveel die mensen voor haar betekenen en dat ze écht om hen geeft.

Starstruck


Natuurlijk was iedereen die interactie had met de zangeres, helemaal starstruck. Ze deelden de content dan ook graag op social media!

https://twitter.com/Jessica_here7/status/917063693841690624?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.girlfriend.com.au%2Ftaylor-swift-commenting-fans-live-streams

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

https://twitter.com/taylorswift_zoe/status/917143705647222784?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.girlfriend.com.au%2Ftaylor-swift-commenting-fans-live-streams

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content