Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het ziet ernaar uit dat ze elkaar op het videoplatform hebben leren kennen.

CUTE: ‘Outer Banks’-actrice Madison Bailey stelt haar vriendin voor op TikTok

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wie Madison Bailey volgt op TikTok heeft het vast al gezien: de ‘Outer Banks’-actrice heeft een vriendin! En het ziet ernaar uit dat ze elkaar waarschijnlijk op het videoplatform hebben leren kennen.


We vertelden je al dat Outer Banks‘-actrice Madison Bailey openlijk panseksueel is. Nu zijn niet enkel Chase Stokes en Madelyn Cline samen, maar heeft ook hun collega Madison de liefde gevonden. Ze is namelijk samen met Mariah Linney, een basketbalspeelster aan de Universiteit van North Caroline in Charlotte. Het kersverse koppel kondigde hun relatie zelf aan via sociale media.

‘I’m falling’


Madison Bailey maakte met Mariah onderstaande TikTok waarin ze haar relatie publiek maakt door het geluid ‘I’m not falling. Okay I’m falling’ na te doen. Cute!

@madsbaileybabeSurprise ? @mariahlinney♬ Im not falling youre falling – nobodys.owen


Ook Mariah maakte al verschillende TikTok-video’s om haar nieuwe vriendin met trots aan haar volgers te tonen. En op haar Instagram verscheen er zelfs al een reeks foto’s van hun tweeën.

Hoe lang ze al samen zijn, is niet duidelijk, maar dankzij een video van Mariah weten we wel dat ze elkaar dankzij TikTok hebben leren kennen. Op ‘7 Rings’ van Ariana Grande maakte de basketbalspeelster een video met foto’s van Madison en op het einde horen we ‘I got it yes b*tches’. Onder de video schreef ze ’thanks to TikTok’.

@mariahlinneythanks to tiktok ? @madsbaileybabe ##greenscreen ##fyp ##foryou♬ original sound – theagilityaussie


Op 20 mei maakte Mariah namelijk een video waarin ze staarde naar foto’s van Madison. En die TikTok werd door de ‘Outer Banks’-actrice beantwoord door een duet waaronder ze schreef ‘Eye contact makes me awkward’. Het duo heeft elkaar dus waarschijnlijk op die manier leren kennen. Hoe schattig is dat wel niet?!

@madsbaileybabe##duet with @mariahlinney eye contact makes me awkward♬ Right Back Where We Started From – minecrafter2011


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content