Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Er dook ook een interview uit 2018 met People TV opnieuw op en daarin spreekt Lucy vol lof over hem.

Lucy Hale zou aan het daten zijn met deze ‘The Bachelor’-ster

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Lucy Hale zou opnieuw aan het daten zijn! Volgens E! News brengt de ‘Katy Keene’-actrice tijd door met ‘The Bachelor’-ster Colton Underwood. Nu blijkt ook dat Lucy in een interview in 2018 al vol lof over hem sprak.


Een bron vertelde aan E! News dat Lucy Hale en Colton Underwood, bekend van ‘The Bachelor‘, aan het daten zijn. ‘Het is niets serieus, maar ze zijn allebei geïnteresseerd in elkaar. Colton heeft de afgelopen weken tijd doorgebracht bij Lucy thuis en ze zijn ook op enkele dates gegaan. Het is allemaal heel nieuw, maar ze kennen elkaar al een tijdje via gemeenschappelijke vrienden’, aldus de bron.

Colton is sinds mei, na een relatie van bijna twee jaar, terug single. Hij was eerder samen met ‘The Bachelor’-deelneemster Cassie Randolph. De ex-Bachelor zal het dus traag aanpakken met Lucy. Dezelfde bron vertelde het volgende aan E! News: ‘Colton wil het rustig aan doen, maar hij geniet momenteel van de tijd met Lucy. Er is een geweldige chemie tussen hen en Lucy maakt Colton aan het lachen. Colton is enthousiast over een nieuw hoofdstuk en kijkt waar de dingen heen gaan.’

Interview 2018


Nu is er ook een interview uit 2018 met People TV opnieuw opgedoken en daarin spreekt Lucy vol lof over de ‘The Bachelor’-kandidaat. Wanneer ze gevraagd wordt wat ze leuk vindt aan Colton antwoordt ze het volgende: ‘Hij is gezond. Het lijkt een goede vent. Hij is echt prachtig om naar te kijken.’ Dat Lucy al een hele tijd fan is van Colton bevestigt ook nog een andere bron. ‘Lucy was altijd al geïnteresseerd in Colton en de gevoelens die er zijn, zijn wederzijds tussen hun twee.’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content