Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

En haar ex Scott Disick is er niet blij mee!

Liam Payne plaatst flirty reactie op Kourtney Kardashians lingeriefoto

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Liam Payne (25) is sinds zijn breuk met Cheryl Cole (35) begin juli terug een single man. Nu heeft de ex-One Directioner zijn pijlen blijkbaar op een andere oudere celebrity gericht: Kourtney Kardashian (39). Hij reageerde namelijk op een sexy lingeriefoto van haar!


Cheryl Cole en Liam Payne gingen begin juli uit elkaar en sindsdien werd er niemand meer aan zijn zijde gespot. En daar kan nu misschien verandering in komen! Kourtney Kardashian, die in augustus uit elkaar ging met Younes Bendjima, postte namelijk sexy lingeriefoto’s van haar shoot met GQ Mexico op Instagram.


Die foto ontging ex-One Directioner Liam Payne niet. Hij reageerde namelijk met een simpele ‘wow’ onder de foto. Dat simpele woordje lokte heel wat reacties uit. Zo kwamen eronder enkele antwoorden zoals ‘nee’, ‘stop’, ‘ga weg’ en ‘doe het niet’.

Ook Scott Disick had wat te zeggen over Liams move. Volgens een insider aan Hollywood Life zou de ex van Kourtney namelijk jaloers zijn. ‘Hij voelt een beetje jaloezie tegenover Liams flirty reactie op Kourtneys foto, maar hij weet dat hij geen plaats heeft om er iets over te zeggen, dus zal hij zijn mond houden erover.’

Kourtney Kardashian


Kourtney Kardashian zelf daarentegen vindt het niet erg. Volgens een bron aan Hollywood Life voelde ze zich gevleid door Liams reactie. ‘Ze houdt van jongere kerels en haar eerste vraag na de reactie was ‘hoe oud is hij?’.’ Volgens diezelfde bron vindt ze Liam heel knap. ‘Ze staat er open voor om met hem op date te gaan. Als hij haar mee uit zou vragen, zou ze ja zeggen. Kourtney houdt van internationale jongens, houdt van Liams muziek en vindt hem sexy’, aldus de bron.

De bal ligt nu dus terug in Liams kamp. Wie weet vormen ze binnenkort wel een koppel!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content