Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Steven Bergman/Empics Entertainment/Photo News

LACHEN: KJ Apa plaagt ‘Riverdale’-collega’s Lili Reinhart en Cole Sprouse op Instagram

‘Riverdale’-fans weten dat KJ Apa en Cole Sprouse elkaar voortdurend steken uitdelen op sociale media. In aflevering 4.567 van die heel vriendschappelijke oorlog geeft voor een keer niet Cole, maar zijn lief Lili Reinhart het perfecte antwoord op een plagerij van KJ. Het zoveelste bewijs dat Cole en Lili he-le-maal gemaakt zijn voor elkaar!

Lili en Cole ?


Eerder deze week zat een deel van de ‘Riverdale’-cast op een boot te genieten van het mooie leven. Camila Mendes deelde een foto van de dag, waarop onder andere Cole Sprouse, Charles Melton en Camila zelf te zien zijn. Lili en KJ waren niet van de partij, of staan gewoon niet op de foto.


Maar grappenmaker KJ was wél van de partij op Camila’s Instagram. Onder de foto schreef hij ‘Omg...Cole zit niet naast Lili...’ met enkele veelbetekenende emoji’s bij. Zo lacht hij met de fans en media die achter elk ding iets zoeken en plaagt hij het ‘Riverdale’-koppel een beetje. Maar Lili, die doet gewoon mee. ‘Ze zijn waarschijnlijk uit elkaar ? ? ?’ antwoordt ze.


Geen nood: dit perfecte plaatje dat Lili een weekje geleden postte is voor ons genoeg bewijs dat de twee nog steeds een cute koppel zijn.

https://www.instagram.com/p/BnHVMoMA7c1/?hl=nl&taken-by=lilireinhart

Meer ‘Riverdale’: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content