Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Wat ons meteen opvalt bij het kijken? Wat voor een supportive wife Hailey Bieber is.

4 redenen waarom Justin Biebers documentaire ‘Seasons’ het kijken waard is

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Justin Biebers documentaire is vorige week live gegaan op YouTube. Ook de derde en vierde aflevering kan je ondertussen al bekijken. Wie YouTube Premium heeft, kan zelfs het vijfde en zesde deel al zien. Voor wie nog niet goed weet waarom ‘Seasons’ het kijken waard is, hebben we vier redenen op een rijtje gezet.

1. We zien hoe Hailey Bieber Justin steunt bij het creëren van zijn muziek


Wat ons meteen opvalt bij het kijken naar ‘Seasons‘? Wat voor een supportive wife Hailey Bieber is. In de eerste drie afleveringen duikt het model telkens op in de studio waar ze chilt en ook feedback geeft op Justins muziek. In de documentaire horen we haar zeggen dat ze zich thuisvoelt waar Justin is en dat ze daarom ook tot ’s avonds laat in de studio verblijft. De vierde aflevering van ‘Seasons’ draait zelfs volledig rond de relatie tussen Justin en Hailey, en welke rol zij speelt in zijn carrière en leven.

2. We zien hoe het album ‘Changes’ tot stand komt


Het creatieve proces dat aan een muziekalbum voorafgaat, is iets dat we meestal niet te zien krijgen van artiesten. Tenzij ze er een documentaire over maken, wat nu het geval is. In ‘Seasons‘ zien we waar de inspiratie vandaan komt, hoe bepaalde zinnen geherformuleerd worden of welke aanpassingen er gebeuren aan liedjes om ze beter te doen  klinken en vooral hoe Justin Bieber zijn hart en ziel steekt in het zingen en creëren van ‘Changes‘.

3. Justin Bieber laat een hele andere kant van zichzelf zien


Terwijl de meesten hem kennen als de Canadese popster die zijn tour stopzette, is Justin Bieber eigenlijk heel gepassioneerd en wil hij koste wat het kost de perfectie nastreven. Iets wat velen waarschijnlijk niet wisten over de artiest. Zo horen we songwriter Poo Bear het volgende zeggen over Justin: ‘Supersterren hebben het gevoel dat alles wat ze zingen fantastisch is omwille van wie ze zijn. En hij is in staat om dat volledig aan de kant te schuiven en gewoon naar grootheid te streven.’ En als we Justin zo aan het werk zien, geloven we dat graag!

4. We krijgen een voorproefje van de rest van zijn album


Voorlopig hebben we enkel de singles ‘Yummy‘ en ‘Get Me‘ te horen gekregen van Justin Biebers album ‘Changes’. Maar wie naar de documentaire kijkt, zal enkele stukken kunnen opvangen van andere liedjes. Of deze ook allemaal op het album zullen staan, hebben we maar het raden naar, maar één ding is zeker: ze klinken fantastisch. Zo horen we een stuk van ‘Habitual‘, een zalig nummer waarvan we op 14 februari een volledige versie krijgen.

De eerste afleveringen van Justin Biebers documentaire ‘Seasons’ staan nu op YouTube.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content