Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Photonews

Ze steken hun liefde voor elkaar niet meer onder stoelen of banken.

Cole Sprouse post foto met Lili Reinhart en het is de schattigste tot nu toe

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Cole Sprouse en Lili Reinhart steken hun liefde voor elkaar niet meer onder stoelen of banken. Integendeel, een occasionele post, reactie of tweet verschijnt weleens. Zo wenste Lili haar geliefde een gelukkige verjaardag op Instagram en postte ze onlangs een prachtige foto van hen tweeën. Dit keer is het Cole die een selfie op Instagram postte, en die is té cute.


Als er één koppel absolute goals is, zijn het wel Lili Reinhart en Cole Sprouse. Ze zijn allebei hi-la-risch, hebben een gevoel voor stijl en ze zijn allebei superknap. Conclusie: ze zijn gewoon een perfect match, zowel on screen als off screen. Nu heeft Cole een überschattige foto op Instagram gepost die ons helemaal warm maakt vanbinnen. In de blurry foto zie je het koppel naar elkaar toe leunen en helemaal stralen.

Knuffelend met bae


Ook Lili tweette een bericht dat bewijst dat het nog dik aan is tussen de twee ‘Riverdale’-acteurs. ‘Fashion week is leuk en zo, maar heb je ooit al een regenachtig weekend binnen doorgebracht, al knuffelend met je bae?’. Awww, dat klinkt inderdaad vééél beter. Zeker als je vriendje Cole Sprouse heet. #relationshipgoals

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content