Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The Late Late Show with James Corden

Het is de beste en vrolijkste video die je vandaag zal zien.

ZIEN: James Corden strikt K-popband BTS voor nieuwe ‘Carpool Karaoke’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

‘Carpool Karaoke’ is, naast ‘Spill Your Guts or Fill Your Guts‘ één van onze favoriete onderdelen uit ‘The Late Late Show with James Corden’. Ook de meest recente aflevering is een echte topper die je moet zien. K-popband BTS stapte namelijk bij de presentator in de auto en ze hadden de tijd van hun leven samen.


BTS aka Bangtan Boys is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Ook non-Army’s (BTS-Army is hoe de fans van de Koreaanse boyband heten), begrijpen steeds meer de hype rond de zeven jongens. Ben jij nog niet overtuigd? Dan zal deze ‘Carpool Karaoke‘ met James Corden en RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V en Jungkook je vast van gedachten doen veranderen.

In de video zien we James Corden en de zeven jongens nummers zingen van het BTS-album ‘Map of the Soul: 7’, maar ook covers zoals ‘Circles‘ van Post Malone en ‘Finesse‘ van Bruno Mars. Zoals bij elke ‘Carpool Karaoke’ vraagt de presentator tussendoor verschillende dingen. Zo is hij benieuwd hoe het voor de jongens van BTS is om constant bij elkaar te zijn. Daarbij wordt onthuld dat vooral Jimin en V soms wat discussies hebben. En waarover dan? Naar eigen zeggen over dumplings. Haha!

Good Boy en Mochi


In de video vraagt James welke bijnamen RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V en Jungkook hebben gekregen van hun fans. Zo is V bijvoorbeeld Good Boy en Jimin kreeg de nickname Mochi, dat is een rijstcake gevuld met ijs. De reden waarom hij zo wordt genoemd, is omdat hij bij zijn debuut nog als tiener chubby kaken had waardoor hij wat leek op een Mochi. Tijdens de ‘Carpool Karaoke’ zegt Jimin dat James Corden Papa Mochi is, waarop hij antwoordt ‘Jij bent Baby Mochi’. Cute!

Engels dankzij ‘Friends’


De presentator vraagt ook naar RM’s rol als tolk voor de band, aangezien hij het enige lid is dat goed Engels spreekt. En dat is naar eigen zeggen dankzij de televisieserie ‘Friends‘. Op de achterbank zien we Jin en Suga onderling een hilarisch gesprek voeren waarbij ze zeggen dat ze de reeks ook hebben gezien, maar dat ze de taal toch niet onder de knie hebben.

Uiteindelijk sluiten James en BTS hun avontuur samen af door een zumba-les te volgen. Dit en nog zoveel meer zorgt ervoor dat dit zonder twijfel de beste ‘Carpool Karaoke’ is tot nu toe. Geloof je ons niet? Bekijk de video zelf hieronder en word instant vrolijk!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content