Home Uit & thuis ZIEN: deze knappe dame mag zichzelf Miss België 2017 noemen

ZIEN: deze knappe dame mag zichzelf Miss België 2017 noemen

Romanie is de schoonzus van hottie Louis Talpe.

Belga
Na een lange show werd de 19-jarige Romanie Schotte gisteren door organisatrice Darline Devos en Miss Belgie 2016 Lenty Frans tot Miss België 2017 gekroond.

Het is alsof de Miss België-verkiezingen ons jaar na jaar minder en minder weten te boeien. We hadden dit jaar dan ook nog geen pronostiek opgesteld wanneer we vernamen dat de 19-jarige studente Romanie Schotte zich sinds gisteren een jaar lang 's lands mooiste mag noemen.

Opvallend is dat Romanie het lief is van Stefan Talpe, de broer van hottie Louis Talpe. Hij reageerde zo fier als een gieter op Romanies overwinning: 'Voor mij was ze al de mooiste, maar ik heb haar altijd gesteund. Gelukkig is ze heel stressbestendig. Natuurlijk hou ik er rekening mee dat veel relaties sneuvelen in het missenjaar, maar we zullen de problemen wel aanpakken als ze zich stellen.'

Ook is Romanie het nichtje van wijlen Briek Schotte, een gewezen topwielrenner voor ons land. Voor de finale van gisteravond leek Romanie de sportieve underdog van de groep te zijn. Maar in de finale bloeide ze helemaal open. En zo wist ze het felbegeerde kroontje voor zich te winnen.

Studiestop

Dit jaar zal Romanie naar eigen zeggen haar studies een jaartje stilleggen. Ze wil zich volledig toeleggen op haar opdrachten als Miss België zoals vrijwilligerswerk en opdrachten voor sponsors. In 2018 zou ze haar studies willen hervatten. Wij wensen de prachtige Romanie alvast heel veel succes!

mb

© Belga

mb

© Belga

mb

© Belga

mb

© Belga