Home Uit & thuis ZIEN: 15-jarig meisje zet een ongelooflijke prestatie neer op het ‘Britain’s Got...

ZIEN: 15-jarig meisje zet een ongelooflijke prestatie neer op het ‘Britain’s Got Talent’-podium

Simon Cowell drukt zelfs op de gouden buzzer voor Sarahs versie van 'And I Am Telling You'.

YouTube: Britain's Got Talent
De 15-jarige Sarah Ikumu wist een staande ovatie te bemachtigen van de 'Britain's Got Talent'-jury en dat dankzij haar bijzonder krachtige versie van 'And I Am Telling You' van Jennifer Hudson.

Je weet als 'Britain's Got Talent'-jurylid uiteraard totaal niet wat te verwachten wanneer een vijftienjarige kandidate voor je neus komt staan en je doodleuk vertelt dat ze een van de grootste, vocaal moeilijkste hits uit de geschiedenis gaat coveren. De 15-jarige Sarah Ikumu drukte de twijfel van de juryleden gelukkig meteen de kop in.

Al vanaf de eerste tonen van Jennifer Hudsons 'And I Am Telling You' heeft elk welhorend persoon door dat Sarah een bijzonder prachtige stem heeft. En aan het grijnsje van – anders nogal nors – jurylid Simon Cowell te zien, had ook de jury meteen een boontje voor haar. Nadat Sarah alle hoge noten met glans haalde, kreeg ze en staande ovatie én drukte Simon de gouden buzzer in, wat wil zeggen dat ze meteen doorstoot naar de liveshows. Volledig verdiend!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: