Home Uit & thuis YES: Instagram heeft alweer een nieuwe functie

YES: Instagram heeft alweer een nieuwe functie

En wij worden er heel blij van

Instagram
Sla jij ook bijna elke foto op die je tegenkomt op Instagram en is jouw sectie 'saved posts' een allegaartje van de mooiste koffiebars, schattigste hondjes of hipste outfitinspiratie? We feel ya. Maar Instagram komt nu – alweer – met een nieuwe functie om je leven nog makkelijker te maken.

Met de nieuwste Instagramupdate kan je namelijk je bewaarde posts gaan verzamelen in mapjes. Een beetje zoals je doet met je Pinterest boards. Je hoeft alleen maar even langer te drukken op het symbooltje om een foto op te slaan en dan kan je hem plaatsen in een verzameling naar keuze. Of gewoon een nieuw mapje maken, uiteraard.

Instagram verzamelingen

Verzamelingen

Wil je je reeds bewaarde foto's aan een collectie toevoegen? Even simpel. Ga naar het overzicht van je opgeslagen foto's in je account en klik rechtsboven op het plusteken om een nieuwe collectie te maken. Selecteer daarna de foto's die je aan de verzameling wil toevoegen en klaar is kees. Net zoals daarvoor zijn ook je verzamelingen volledig privé en moet je je dus geen zorgen maken dat iemand anders kan zien wat jij bewaart.

Instagram verzamelingen

Genoeg van je verzameling of liever een andere naam? Klik rechtsboven op 'Collectie bewerken' en verander de naam of kies voor 'Collectie verwijderen'. Handig!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.