Home Uit & thuis YES: de opnames voor ‘Avatar 2’ gaan dit jaar nog van start

YES: de opnames voor ‘Avatar 2’ gaan dit jaar nog van start

Ein-de-lijk!

Giphy
Kaskraker ‘Avatar’ was nog maar net op televisie te zien, en wij hebben goed nieuws voor alle fans van de film. Actrice Sigourney Weaver heeft namelijk bevestigd dat de opnames voor het vervolg in de herfst van start gaan. Hoera!

‘We zijn begonnen met trainen, en de echte opnames beginnen in de herfst’, aldus een enthousiaste Sigourney Weaver in een interview met The Hollywood Reporter. Ook regisseur James Cameron heeft goed nieuws voor alle ‘Avatar’-fans, want het script voor de vier (!) films is af en zowel Sam Worthington als Zoe Saldana zullen opnieuw in de huid van hun personage kruipen.
 

De releasedatum van de film is momenteel nog niet bekend, maar volgens Sigourney is de vervolgfilm de moeite waard om op te wachten. ‘Het script is fantastisch, dus ik weet zeker dat we de fans niet gaan teleurstellen', aldus de actrice.
 

De cast en crew doen alvast hun best om ‘Avatar 2’ zo snel mogelijk in de cinemazalen te krijgen. Volgens de geruchten komt de tweede film uit in 2019, en vanaf dan zal er om de twee à drie jaar een vervolg uitgebracht worden. De vijfde en laatste film zou gepland staan voor 2023.
 

Lees ook: