Home Uit & thuis YAY: er komt een live-actionversie van ‘Dumbo’

YAY: er komt een live-actionversie van ‘Dumbo’

Onze oren beginnen al spontaan te flapperen van blijdschap!

GIPHY
Het schattigste olifantje aller tijden is terug, dames en heren. Regisseur Tim Burton zal de oude tekenfilmklassieker 'Dumbo' onder handen nemen. Onze oren beginnen al spontaan te flapperen van blijdschap!

Disney is on fire! De Amerikaanse filmstudio heeft heel wat remakes op de agenda staan, maar ons oog viel vooral op de nieuwe versie van 'Dumbo'. Niemand minder dan regisseur Tim Burton – het geniale brein achter 'Alice in Wonderland' en 'Charlie and the Chocolate Factory' – zal de regie op zich nemen. 

Hoofdrollen

Wie de hoofdrol zal spelen in de live-actionversie is nog niet bekend. Al wordt er wel gefluisterd dat Danny DeVito en Eva Green een enorme kans maken. DeVito zou de eigenaar van het circus spelen en Green zou in de huid van een acrobate kruipen. Volgens verschillende bronnen kreeg acteur Tom Hanks de rol van de slechterik aangeboden. Helaas hebben deze drie acteurs nog niets bevestigd. 

De originele film dateert van 1941 en gaat over een klein circusolifantje dat gepest wordt vanwege zijn gigantische oren. Maar Dumbo kan iets wat geen enkele andere olifant kan, en dat is vliegen! Wanneer Dumbo en zijn vriendje Timme in de cinemazalen te zien zullen zijn, is nog niet bekend.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.