https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Uit & thuis WOW: dit koppel verdient meer dan 8000 euro per Instagramfoto en wel...

WOW: dit koppel verdient meer dan 8000 euro per Instagramfoto en wel op deze manier

Tot 2012 maakte Jack tapijten schoon. Vandaag wordt hij dik betaald om te reizen.

Instagram: @doyoutravel
Het eerste woord dat in je opkomt wanneer je de Instagramfeeds van reisbloggers Jack Morris (26) en Lauren Bullen (23) ziet? #LifeGoals. Het koppel leerde elkaar vorig jaar kennen in Fiji en reist sindsdien samen de wereld rond. No big deal, zou je denken. Ware het niet dat Jack en Lauren tot 9000 dollar of bijna 8500 euro ontvangen per foto die ze op Instagram posten. Ka-ching! 
Met hun 3,2 miljoen volgers (Jack heeft er 2 miljoen, Lauren 1,2 miljoen) is het koppel erg in trek bij merken die via sponsordeals hun producten visibiliteit willen geven.
 

Van tapijtschoonmaker tot professionele reisblogger

Tot 2012 maakte Jack (26) tapijten schoon in zijn thuisstad Manchester. De Australische Lauren (23) – die vorig jaar nog viraal ging met het befaamde copycatverhaal – is fotografe.
 
Een jaar geleden leerden de twee elkaar kennen in Fiji, vandaag wonen ze samen in Bali. Intussen verdienen ze zo goed hun brood met voltijds de wereld rond te reizen dat ze niet meer hoeven te werken. 
 
 
Marrakech, Santorini, Kenia, Hawaï… het lijkt wel alsof Jack en Lauren elke dag op een andere plek ter wereld vertoeven. Op zijn blog DoYouTravel deelde Jack onlangs enkele tips die hem en Lauren ‘Instafamous’ maakten. 
 

Hoe doen ze het toch?

‘Ik bewerk mijn foto’s steeds op dezelfde manier met mijn eigen Lightroom-voorinstellingen (Adobe Photoshop Lightroom is een fotografieprogramma van Adobe dat vaak gebruikt wordt door (professionele) fotografen om foto’s mee te bewerken)’, verklaart Jack de consistentie in zijn Instagramfeed
 
 
Ook verklapte Jack dat hij en Lauren elke dag vroeg uit de veren zijn omwille van hun fotoshoots. ‘We shooten meestal een uur na zonsopgang omdat het op dat moment vaak het rustigst is op drukke plekken.’ Voor minder dan 3000 dollar of 2800 euro zou het koppel naar het schijnt geen foto op het socialemediaplatform willen delen.
 
 
‘Ik had nooit gedacht dat ik iemand zou vinden met wie ik dit alles zou kunnen delen’, aldus Jack over zijn levensstijl. ‘Elke dag kunnen doen wat je wil doen, is geweldig. Het is bijna een droom.’
 

Lees ook: