Home Uit & thuis WOW: de nieuwe Messenger-update lijkt verdacht hard op Snapchat

WOW: de nieuwe Messenger-update lijkt verdacht hard op Snapchat

Heb jij al een foto verstuurd via Messenger Day?

Belga Image
Heb jij Messenger Day al ontdekt op Facebook? Met deze nieuwe functie kunnen gebruikers foto's en video's met elkaar delen en bewerken. Na 24 uur worden de herinneringen automatisch verwijderd. Waar hebben we dat eerder gehoord… 

Na de nieuwe update van Snapchat, Instagram en WhatsApp kon Facebook natuurlijk niet achterblijven. Het socialmediaplatform lanceert daarom Messenger Day. Met deze nieuwe update kan je foto's en video's naar elkaar sturen en bewerken met leuke filters, stickers en tekst. Na 24 uur worden deze automatisch verwijderd. 

Verschil

De nieuwe update kan natuurlijk niet helemaal op Snapchat Stories of Insta Stories lijken. Het verschil met Messenger Day is dat Facebook de update niet wil gebruiken om te laten zien wat je hier en nu aan het doen bent. Ze willen de functie gebruiken om te laten zien wat je gedurende de dag allemaal gaat doen. Dus wil jij vanavond naar de cinema? Zet het dan op Messenger Day. Wie weet, komen er dan een aantal vrienden met je mee. Mmh, zo'n groot verschil met Snapchat is dat nu ook weer niet.

Al jij je foto helemaal amazing vindt, kan je het kiekje openbaar zetten. Je kan er zelfs voor kiezen dat maar een aantal vrienden de foto te zien krijgen. 

Messenger

© TechCrunch

Messenger Day is vanaf nu beschikbaar in de Messenger-app. 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.