Home Uit & thuis WIN: ga mee op culinaire fietstocht door Brussel

WIN: ga mee op culinaire fietstocht door Brussel

Snel meedoen is de boodschap!

In het kader van de Europese Week van de Mobiliteit, die van vandaag t.e.m. 22 september loopt, organiseert MAD Brussels een Bike Ride Food Experience: een gastronomisch fietsparcours in samenwerking met het restaurant AUB SVP. En jij kan erbij zijn!

Voor de vierde keer op rij organiseert MAD Brussels, het Brusselse Mode en Designcenter, MAD BIKE, een bijeenkomst om het grote publiek kennis te laten maken met de urban fietscultuur. Het idee hierachter? Laat de auto thuis, en kies voor een hipper alternatief.

Van 18 t.e.m. 20 september kan je in de hoofdstad terecht voor onder anderen fietsdemo's, lezingen rond mobiliteit en design, een creatieve designwedstrijd, een expo van professionele fiets- en accessoiremerken, de leukste documentaires over urban mobility culture én een gastronomische fietsparcours. En voor dat laatste kan jij een duoticket winnen.

Praktisch

Jij wordt samen met je vriend/vriendin om 19u15 verwacht aan MAD BIKE HQ op de Nieuwe Graanmarkt 22-23 in Brussel nu vrijdag 18 september. Daar wachten webredactrice Elke en een gids jullie op. De tour duurt ongeveer 4 uurtjes en neemt je mee langs de leukste designlocaties en restaurants in hartje Brussel. Op elke plek kan je een deel van het menu verorberen.

Programma

  • 3 restaurants en designspots
  • Aperitief, entree, hoofdgerecht en dessert
  • 3 glazen wijn, bier of softdrinks
  • Koffie of thee

Beantwoord hieronder de vraag en maak kans op een duoticket voor de Bike Ride Food Experience. De wedstrijd loopt af op donderdag 17/09 om 16u. De winnaar ontvangt donderdagavond een mailtje. Geen ticket gewonnen? Geen nood! De tour is ook open voor publiek. Inschrijvingen kunnen via contact@madbrussels.be en kosten € 70 per persoon.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.