Home Uit & thuis Wil jij een opname van Be You (tiful) bijwonen?

Wil jij een opname van Be You (tiful) bijwonen?

Vijf
VIJF komt dit najaar met het gloednieuwe programma Be You(tiful), dat in het teken van vrouwen en hun lichaam zal staan. Vijf bekende zussenduo's zullen om beurt de presentatie van de talkshow voor hun rekening nemen. Wil jij zo'n opname wel eens live meemaken en ondertussen verwend worden met hapjes en drankjes? Gewoon blijven lezen.

De presentatrices van Be You zijn één voor één straffe madammen. Eva en Ella Daeleman, Ann en Nele Reymen, Annelien en Stephanie Coorevits en Tanja en Mieke Dexters zullen elkaar afwisselen en elke keer een aflevering lang zonder enige schroom praten over vrouwenlijven in alle maten en vormen. De oplettenden tellen maar vier BV-duo's: eentje is nog top secret.

Naast een injectie body positivity en heel wat nuttige informatie, krijgt het publiek van Be You ook lekkere hapjes en drankjes tijdens de opnames. Bovendien maakt iedereen in het publiek kans op een bodyscan met aangepast stylingadvies of een lichaamsanalyse. Klinkt goed? Neem je agenda erbij en check of je op maandag 24, donderdag 27 of zaterdag 29 augustus in Mariakerke (Oostende) kan geraken. Ja? Inschrijvingen zijn this way! Tot dan, want wij zullen er ook bij zijn!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.