Home Uit & thuis Weekendje met je lief? Kies dan eens voor een B&B

Weekendje met je lief? Kies dan eens voor een B&B

Waar wachten jullie op?

Belga
Bed and breakfasts winnen alsmaar meer een populariteit. Heel logisch ook, want het is een heel leuk concept dat voor iedereen wel iets te bieden heeft. Toch nog twijfel? Dan sommen wij voor jou de belangrijkste voordelen van zo’n weekend in een B&B op.

1.     Het is goedkoper

Zeker ten opzichte van de meeste hotels. Je krijgt een mooie kamer, een mooi ontbijt en in de meeste B&B’s kan je ook rekenen op gratis wifi. Bijna allemaal met hotelluxe, maar voor een mooiere prijs.

2.     Het zijn vaak speciale locaties

Een oude boerderij, een molen of zelfs een boot. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een B&B van gemaakt. Het is dus een mooie kans om die speciale gebouwen eens langs binnen te kunnen bekijken. Ook de sfeer is er, omwille van de locaties, een beetje specialer.

3.     De persoonlijke aanpak

B&B’s zijn vaak veel kleiner, maar dus ook gezelliger. Daarom heb je meestal ook de kans én de tijd om met de uitbaters samen te zitten. Zij kunnen je bijvoorbeeld tips geven om de omgeving te verkennen. Ook moet je niet schrikken als er bij aankomst een glaasje bubbels of een kop koffie met een stuk cake voor je klaarstaat. Allemaal deel van de persoonlijke service.

4.     ‘Staycation’

Ook in België en Nederland zijn heel veel mooie plekken om te ontdekken: denk maar aan Brugge, Gent, Amsterdam… Als je dus lekker in eigen land – of buurland – blijft, is een B&B perfect. Je trekt er toch de hele dag op uit om je omgeving te verkennen, dus een comfortabel bed en een goed ontbijt is alles wat je nodig hebt.

Helemaal overtuigd om op weekend te vertrekken? In Flair van deze week vind je een bon voor een B&B vanaf € 32

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.