Home Uit & thuis Wat is er aan de hand met Spencer en Toby in ‘PLL’?

Wat is er aan de hand met Spencer en Toby in ‘PLL’?

Spoiler alert!

Giphy
Nog even geduld! In januari komt er een nieuwe aflevering van 'Pretty Little Liars' uit en kunnen we de avonturen ven Spencer, Aria, Emily en Hanna opnieuw volgen. Maak je klaar voor een heleboel drama en heel wat liefdesaffaires. 

Op 12 januari gaat de tweede helft van seizoen 6 van start. Wanneer we terugkeren naar de serie, is er vijf jaar voorbij én is er heel wat gebeurd. Zo is Spencer verhuisd naar Georgetown om een politieke carrière na te streven. Liefje Toby is in Rosewood gebleven.
 

In vijf jaar tijd kan er heel wat gebeuren, zeker in Rosewood. Zo werkt Toby nog steeds als politieagent (geen veranderingen daar) en heeft hij net het leven van een jonge vrouw gered tijdens een overal. De perfecte basis voor een nieuwe romance, denken wij dan.
 

De mysterieuze vrouw wordt gespeeld door Kara Royster, een Amerikaanse actrice die afkomstig is uit Los Angeles. Ze zal de rol van Yvonne op zich nemen. I. Marlene King vertelt ons wat we ongeveer kunnen verwachten:

'Toby en Spencer zijn niet meer zo close als vroeger, maar houden nog erg veel van elkaar. Wel heeft Toby een nieuw iemand leren kennen om wie hij erg veel geeft.'

Nog meer lezen over 'Pretty Little Liars':

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.