Home Uit & thuis VIDEO: wat als je een meisje, een jongen, een kat en een...

VIDEO: wat als je een meisje, een jongen, een kat en een hond achterlaat in een park?

Wie wordt het eerst gered? De resultaten zijn verrassend...

YouTube: flashnews official
The Daily Mail heeft een opvallend experiment uitgevoerd in New York. In het drukke Washington Square Park hebben ze twee kinderen (een jongen en een meisje) en twee dieren (een kat en een hond) op vier verschillende plaatsen achtergelaten. Het doel: wie wordt er het eerst gered door een voorbijganger?

Carly (6 jaar), Sam (6 jaar) en de twee huisdieren werden op vier verschillende plekken in het park ‘achtergelaten’. Ze werden alle vier nauwlettend in de gaten gehouden en het hele experiment werd ook gefilmd.
 

Het meisje werd als eerste gered. Carly werd na iets meer dan drie minuten al aangesproken door een vrouw. De vrouw had gezien dat Carly alleen was dus vroeg ze aan het meisje of ze oké was. Samen hebben ze dan naar haar moeder gebeld.
 

Op een verrassende tweede plaats staat Charlie (de hond). Na nog geen vijf minuten werd hij gered, dit opnieuw door een vrouw. De vrouw zei dat de hond er angstig uitzag en dat ze bij een kind net hetzelfde zou gedaan hebben.


 

De kat, Mrs. Parberry, werd als derde opgemerkt door een voorbijganger. Na tien minuten had een vrouw opgemerkt dat het beestje alleen was. Zelf was ze erg aangedaan door het feit dat Mrs. Parberry zonder baasje in het park zat.
 

Sam werd helemaal niet opgemerkt door voorbijgangers. Na 45(!) minuten had nog niemand hem aangesproken. Dit terwijl de jongen er duidelijk verward uitzag en om hulp vroeg. Hoewel wij dit moeilijk te begrijpen vinden, was zijn moeder niet gechoqueerd. ‘Het is New York. Het is hier enorm druk. Iedereen is druk bezig met zichzelf of met hun telefoon’, aldus zijn moeder Michelle. 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.