Home Uit & thuis VIDEO: ‘Me Before You’ is nu al dé tearjerker van 2016

VIDEO: ‘Me Before You’ is nu al dé tearjerker van 2016

Is Sam Claflin de nieuwe Ryan Gosling?

Kijk uit, 'The Notebook', want dit jaar zou je je eerste plaats in de ranglijst van romantische films weleens kunnen verliezen. De trailer van 'Me Before You', een film over de ontluikende liefde tussen een verlamde man en zijn verzorgster, doet ons hartje nu al huilen.

'Me Before You' is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Brits auteur Jojo Moyes. De hoofdrollen zijn voor Sam Claflin, die we kennen als Finnick in 'The Hunger Games', en Emilia Clarke, de Sexiest Woman Alive, die Khaleesi vertolkt in 'Game of Thrones'. Het wordt nog beter, want ook Matthew Lewis, beter bekend als Marcel Lubbermans uit de 'Harry Potter'-films, speelt mee. Tel bij die cast van topacteurs nog wat beelden waar de liefde, pijn en verdriet van afspatten én Ed Sheeran die kweelt op de achtergrond, en je krijgt een trailer die ons niets minder dan anderhalf uur snotteren doet verwachten. En dat kan al eens deugd doen, niet?

'Me Before You' zou in juni in de cinemazalen zijn. Wedden dat je ’m na het zien van de trailer op je must see-lijstje zet?

Lees ook:

6 van de beste romantische komedies uit 2015

Wordt deze film de nieuwe 'The Notebook'?

Pak je zakdoek maar: 5 films om bij te wenen

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.