Home Uit & thuis VIDEO: dit was de opening van onze Flair Expo in Aalst!

VIDEO: dit was de opening van onze Flair Expo in Aalst!

We zien je daar!

Op 1 oktober hebben wij onze Flair Expo in Aalst feestelijk geopend. Zo kon je er kiezen voor een volledige restyling of een professionele fotoshoot met als resultaat een eigen Flaircover. Een zaterdagnamiddag zoals het hoort dus, en als kerst op de taart kon je het werk van verschillende Flairfotografen bewonderen.

De eerste dag van onze Flair Expo was alvast een groot succes. Er was veel mooi volk en een groot deel van de aanwezige lady's nam met plezier plaats in de stoel van onze Flairvisagisten en -kappers. Daarna konden ze dan als volwaardig model poseren voor de lens van onze fotograaf. Ging jij vorige zaterdag op de foto en ben je benieuwd naar het resultaat? Klik dan hier om je eigen Flaircover te downloaden.
 

Naast van eersteklas verwennerij genieten, kon je ook de werken van verschillende Flairfotografen bewonderen, en dat allemaal met een gratis glaasje cava (niet onbelangrijk) in de hand. De geselecteerde foto’s hebben stuk voor stuk iets te maken met de evolutie van schoonheid én er hangen covers uit maar liefst 36 jaar Flair.
 

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan snel onderstaand filmpje:
 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
De tentoonstelling vindt plaats in CC De Werf in Aalst en is nog te bezoeken tot 27 november. 

Lees ook:

FLAIR NODIGT UIT: kom mee de opening van onze unieke Flairexpo vieren met een gratis glaasje cava