Home Uit & thuis Verrassing: Toon is heel even terug ‘Thuis’!

Verrassing: Toon is heel even terug ‘Thuis’!

Eén
Zo plots als zijn vertrek uit 'Thuis' was, zo plots staat Toon terug thuis. De knappe klusjesman is even terug in België om zijn goede vriendin Sam en z'n petekindje Hannah te zien. Don't get your hopes up: volgende week vertrekt hij alweer naar de andere kant van de wereld.

Niemand die nog verwachtte dat het mysterie rond Toons vertrek opgehelderd zou worden, en al helemaal niet dat we zijn knappe kop nog te zien zouden krijgen. Maar tegen alle verwachtingen in verscheen Bill Barberis zonet terug in 'Thuis'. Hij vertelde z'n goede vriendin Sam dat hij met de fiets door Frankrijk trok, tot in Italië zelfs. Nee, niet met de zoveelste scharrel, maar helemaal alleen.

Of hij nu dan blijft, wilde zowel Sam als de kijker heel graag weten. Helaas, het antword is negatief. Volgende week vliegt Toontje naar Zuid-Amerika waar hij een job als reisleider kon strikken. 'Opnieuw beginnen', zoals dat heet. Maar eerst wilde hij wel weten hoe het met Kaat gaat, die hij helemaal gebroken achterliet. Nu hij weet dat kok Kobe haar hartje kon lijmen, kan Toon met een gerust exemplaar weer vertrekken. Maar niet voordat we toch een paar dagen – misschien tot de seizoensfinale? – naar z'n plots met pornosnor versierde gezichtje hebben mogen staren.

Toon Thuis

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.