Home Uit & thuis Vergeet Tinder en ‘shop’ dit jaar voor Valentijn een lief in Wijnegem...

Vergeet Tinder en ‘shop’ dit jaar voor Valentijn een lief in Wijnegem Shopping Center

Wijnegem Shopping Center organiseert volgende maand maar liefst drie datingevents voor singles!

Pexels
Wijnegem Shopping Center organiseert dit jaar in samenwerking met SmartVibes en Singles, twee gevestigde namen in de datingwereld, een heus datingevent in het winkelcentrum in Wijnegem. Van afterwork drinks tot etentjes voor singles en speeddates… voor ieder wat wils!
Voor de speeddates wordt een afgesloten ruimte gebouwd in de centrale koepel van Wijnegem Shopping Center, zodat je ongestoord kan deelnemen. De plaatsen zijn wel beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap
 

De speeddates vinden plaats op: 

  • zaterdag 4 februari voor mensen tussen 24 en 35 jaar (14u tot 16u)
  • zaterdag 4 februari voor mensen tussen 35 en 45 jaar (17u tot 19u)
  • zaterdag 11 februari voor mensen +45 jaar (14u tot 16u)

Valentijn

Dinner for 2 15

Op woensdag 8 februari organiseert Wijnegem Shopping Center gezellige etentjes voor vrijgezellen. Het principe is heel eenvoudig: telkens 5 mannen en 5 vrouwen uit dezelfde leeftijdscategorie dineren samen. Tussen elke gang wordt er afgewisseld: voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht eet je dus telkens met iemand anders (de 5 vrouwen blijven zitten, de 5 mannen schuiven door). Op het eind van de avond heeft iedereen dus 15 potentiële partners ontmoet. Score! 
 

Valentijn

Afterwork drink

Wie graag gezellig iets wil drinken met andere singles, kan dan weer naar de afterwork drink komen op vrijdag 10 februari tussen 18u en 21u. Over een gepaste openingszin hoef je je alvast geen zorgen te maken, want Wijnegem Shopping Center bezorgt elke aanwezige man een sleuteltje en elke aanwezige vrouw een slotje. Wie zijn match vindt, krijgt een zogeheten 'win for life'. Maar match of geen match, het ijs is sowieso gebroken… tijd voor een leuke babbel dus!
 

Valentijn

Wie het liever subtiel wil aanpakken, kan op zaterdag 11 februari komen shoppen in Wijnegem Shopping Center. Alle aanwezige vrijgezellen krijgen van de aanwezige hostessen een rood polsbandje. Kwestie van alleen nog te spotten of jouw favoriet een rood polsbandje draagt en… hem/haar even aan te spreken. Succes! 
 

Inschrijven voor de etentjes en de speeddating kan via de website van Wijnegem Shopping Center. Voor de afterwork drink en de polsbandjesactie hoef je je niet vooraf te registeren. 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.