Home Uit & thuis Tip van de dag: reis naar Parijs, Amsterdam en Keulen voor maar...

Tip van de dag: reis naar Parijs, Amsterdam en Keulen voor maar € 11

Ready? Set? Go!

Corbis
Thalys doet mee met Movember met zijn Thalys Mo'Day en verkoopt 11.000 tickets richting Frankrijk, Nederland en Duitsland voor maar € 11. Welke bestemming kies jij?

De herfst is hét ideale moment om een citytrip te plannen. Dankzij Thalys Mo'Day vertrek jij naar het buitenland voor een zacht prijsje. De ticketverkoop start morgen, 4 november, om 9u. Wij hebben onze wekker alvast gezet!

Treintickets aan € 11

Op thalys.com worden er morgen 11.000 tickets verkocht aan € 11. Een buitenkansje om voor zo'n bedrag naar Frankrijk, Duitsland en Nederland te reizen. Tijdens de 'Thalys Mo'Day' kan je een ticketje kopen naar alle geselecteerde bestemmingen in tweede klasse. Zo kan je bijvoorbeeld afzakken naar Keulen, Parijs, Amsterdam, Lille, etc. Wel moet de datum van je trip plaatsvinden tussen 9 en 30 november. Thalys stort op zijn beurt € 1 per verkocht ticket door naar Movember.   
 

Movember?

De organisatie Movember zet zich wereldwijd in voor de gezondheid van mannen. Met het ingezamelde geld worden er verschillende programma's op poten gezet die gericht zijn op bijvoorbeeld prostaatkanker, teelbalkanker en psychische gezondheidsproblemen. Tijdens Movember worden mannen ook aangemoedigd om hun snor te laten staan. Zo wil de organisatie de bewustwording nog extra vergroten.

Ontdek hier welke citytrip bij jou past. Vergeet zeker deze must-have-apps voor een geslaagde citytrip niet te downloaden. Ticket geboekt? Hier vind je een handig inpaklijstje voor je reisje.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.