Home Uit & thuis #ThrowbackThursday: 11 topnummers die je heimwee doen krijgen naar de vroege jaren...

#ThrowbackThursday: 11 topnummers die je heimwee doen krijgen naar de vroege jaren 2000

Wedden dat je nog steeds deze topschijven van Avril Lavigne en *NSYNC van de eerste tot de laatste noot kan meezingen?

Giphy
Van glitterlipgloss tot cargopants met camouflageprint: de noughties waren de max. Wij missen niet alleen de mode- en beautytrends, maar vooral de muziek. Wedden dat je nog steeds deze topschijven van Avril Lavigne en *NSYNC van de eerste tot de laatste noot kan meezingen? 

1. 'Lucky' van Britney Spears

De tweede single uit Britney Spears' tweede album 'Oops! … I Did It Again'., uitgebracht in 2000. Wij hebben zo'n vermoeden dat we onze obsessie met glitters te danken hebben aan deze clip. 
 

2. 'Girlfriend' van *NSYNC ft. Nelly

De allerlaatste single die de vijfkoppige boyband uitbracht, maar wat voor een. Dankzij deze remix van The Neptunes leerde Justin Timberlake Pharrel Williams en Chad Hugo kennen die later zijn eerste soloalbum 'Justified' zouden producen. 
 


 

3. 'Sk8ter Boi' van Avril Lavigne

De Canadese tiener – Lavigne was 18 toen ze haar eerste album uitbracht in 2002 – veroverde de hitlijsten met het popnummer 'Complicated', maar liet haar stoere imago pas écht tot z'n recht komen in deze videoclip. Dat petje! Die das! De skaterlook op z' best, quoi. 
 


4. 'Leave (Get Out)' van Jojo

Jojo (née Joanna Levesque) deed nóg beter dan Avril Lavigne. De popzangeres was amper 13 toen ze met deze topschijf wekenlang op nummer een stond in hitlijsten over de hele wereld. 
 


5. 'This Love' van Maroon 5

Aaaah 2003. Toen Maroon 5 nog goede muziek maakte (brengen die überhaupt nog singles uit?) en Adam Levine om meer bekend stond dan zijn juryzetel in 'The Voice' en zijn tattoos. 
 


6. 'If It's Lovin' That You Want' van Rihanna

Voor ze into S&M was, danste Rihanna in triangelbikini's en zwierige rokjes op het strand, en dat zag er ongeveer zo uit:
 


7. 'U Remind Me' van Usher

Ongetwijfeld een van de beste r&b-nummers ooit gemaakt. In de clip herken je Chilli van TLC (yep, die van 'Waterfalls' en 'No Scrubs'). 
 


8. 'Love Don't Cost A Thing' van Jennifer Lopez

Deze song, waarin JLo haar ongenoegen uit over haar materialistische boyfriend, werd indertijd gezien als een steek naar haar toenmalig lief, Sean Combs aka P. Diddy. Kort nadat het nummer uitkwam, ging het koppel uit elkaar en trouwde de latina met Chris Judd, de danser links van haar rond minuut 2:44.
 


9. 'Milkshake' van Kelis

Wisten wij – net als het jongere zusje van Regina George in 'Mean Girls' – toen veel dat deze hit van Kelis over allesbehalve milkshake ging … 

10. 'Work It' van Missy Elliott

Wij verstonden geen snars van wat Missy allemaal stond te brabbelen en toch was dit lange tijd dé dansschijf waarop iedereen los ging. Bijna tien jaar (!) na de release is het dat nog altijd. 
 


11. 'A Thousand Miles' van Vanessa Carlton

Zonder twijfel de meest catchy song van 2002. Wij vonden notenleer afschuwelijk, maar na de brunette al rijdend op een piano te zien tokkelen, deden we plots toch meer ons best tijdens de muziekles.
 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.