Home Uit & thuis ‘The Notebook’ is terug!

‘The Notebook’ is terug!

It wasn't over, it still isn't over!

Giphy
'It wasn't over, it still isn’t over!' Meer dan tien jaar nadat Ryan Gosling en Rachel McAdams volle filmzalen aan het huilen brachten in wat voor veel vrouwen nog steeds de meest romantische film ooit is, verhuist 'The Notebook' nu naar het kleine scherm. De vraag op ieders lippen: zal Ryan er weer bij zijn?

De Amerikaanse zender CW zal voor de serie samenwerken met Nicholas Sparks, de schrijver van het boek uit 1996, waarop de film gebaseerd is. We zullen het verdere liefdesverhaal van Allie en Noah te zien krijgen, dat zich zal afspelen in de late jaren 40 tegen de achtergrond van economische ongelijkheid en rassenpolitiek. Een spijtig feit: het oudere koppel uit de film, die het verhaal van Noah en Allie vertellen, zal volgens Mark Pedowitz, CEO van de zender, waarschijnlijk niet voorkomen in de serie. Al staat er nog niets in steen gegrift, aangezien zelfs de trailer nog niet gemaakt is.

koppel

Een van de belangrijkste factoren in het succes van The Notebook was ongetwijfeld de casting van hottie Ryan Gosling. We willen geen doemdenkers zijn, maar het zou ons straf lijken mochten de makers van de televisiereeks erin slagen hem te overtuigen mee te doen. Zijn prijskaartje zal alleszins niet om mee te lachen zijn. Maar laat ons niet wanhopen, want er zullen vast genoeg knappe kandidaten in de acteurswereld zijn die een even oogstrelende Noah kunnen neerzetten. We laten je los, Ryan, je bent een vrije vogel.

ryan

© Giphy

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.