Home Uit & thuis Rara: welke actrice zal Ariël spelen in de Kleine Zeemeermin-remake?

Rara: welke actrice zal Ariël spelen in de Kleine Zeemeermin-remake?

Ze zal alleszins een bezoekje aan de kapper moeten brengen

Giphy
De film werd al een hele tijd geleden aangekondigd, maar nu weten we ook wie een glimmende vissenstaart en bijhorende schelpenbikini zal mogen aantrekken. De rol gaat naar: Chloë Grace Moretz!

Naar goede Hollywood-gewoonte kondigde de jonge ster het nieuws aan via Twitter.

Chloë wie?

Oké, de amper achttien jaar oude actrice is nog geen Angelina Jolie, maar ze kan wel al een mooi palmares voorleggen. Zo speelde ze in de remake van de horrorfilm Carrie en zette ze vorig jaar een sterke vertolking neer in het drama If I Stay. Ook niet onbelangrijk: de knappe actrice zou een tijd gedatet hebben met Brooklyn Beckham. Aangezien ze elkaar in augustus verwijderden op Twitter en Brooklyn duidelijk met ander vrouwelijk schoon bezig is, kunnen we wel stellen dat de liefde ondertussen bekoeld is.

Chloe Grace Moretz

De Kleine Zeemeermin, de remake

Terug naar de film nu. Er is nog niet al te veel geweten over de remake. Zo weten we nog niet voor wanneer de film is (belangrijk), noch wie de rol van prins Erik zal vertolken (véél belangrijker). Wat we wél weten, is dat Sofia Coppola de film niet zal regisseren. Zij zegde namelijk in eerste instantie toe, maar trok zich in mei dan toch terug uit het project. Het script werd geschreven door Richard Curtis, de man achter Love Actually en Notting Hill, dus dat klinkt erg veelbelovend. We houden jullie alleszins op de hoogte!

Meer films om naar uit te kijken:

Er komt een film van Game Of Thrones!

Oscarwinnaar in wording: dit is de nieuwste Jennifer Lawrence-film

VIDEO: de eerste beelden uit de nieuwe Leeuwenkoning

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.