Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Giphy

Ze zal alleszins een bezoekje aan de kapper moeten brengen

Rara: welke actrice zal Ariël spelen in de Kleine Zeemeermin-remake?

De film werd al een hele tijd geleden aangekondigd, maar nu weten we ook wie een glimmende vissenstaart en bijhorende schelpenbikini zal mogen aantrekken. De rol gaat naar: Chloë Grace Moretz!

Naar goede Hollywood-gewoonte kondigde de jonge ster het nieuws aan via Twitter.

 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Chloë wie?

 

Oké, de amper achttien jaar oude actrice is nog geen Angelina Jolie, maar ze kan wel al een mooi palmares voorleggen. Zo speelde ze in de remake van de horrorfilm Carrie en zette ze vorig jaar een sterke vertolking neer in het drama If I Stay. Ook niet onbelangrijk: de knappe actrice zou een tijd gedatet hebben met Brooklyn Beckham. Aangezien ze elkaar in augustus verwijderden op Twitter en Brooklyn duidelijk met ander vrouwelijk schoon bezig is, kunnen we wel stellen dat de liefde ondertussen bekoeld is.

 

Chloe Grace Moretz

 

 

De Kleine Zeemeermin, de remake

 

Terug naar de film nu. Er is nog niet al te veel geweten over de remake. Zo weten we nog niet voor wanneer de film is (belangrijk), noch wie de rol van prins Erik zal vertolken (véél belangrijker). Wat we wél weten, is dat Sofia Coppola de film niet zal regisseren. Zij zegde namelijk in eerste instantie toe, maar trok zich in mei dan toch terug uit het project. Het script werd geschreven door Richard Curtis, de man achter Love Actually en Notting Hill, dus dat klinkt erg veelbelovend. We houden jullie alleszins op de hoogte!

 

 

Meer films om naar uit te kijken:

Er komt een film van Game Of Thrones!

Oscarwinnaar in wording: dit is de nieuwste Jennifer Lawrence-film

VIDEO: de eerste beelden uit de nieuwe Leeuwenkoning

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '