Home Uit & thuis PODCAST: Dé 3 trucs voor betere communicatie

PODCAST: Dé 3 trucs voor betere communicatie

Mindful communiceren doe je zo.

Veer
Voor sommigen gaat communiceren van een leien dakje, anderen krijgen al een paniekaanval als ze nog maar denken aan een gesprek voeren. Bewust bezig zijn met hoe je communiceert is enorm belangrijk. Communicatiecoach Lili Matthijs geeft tips over hoe we onze communicatieskills kunnen upgraden.

Lili Matthijs is loopbaancoach en trainer bij loopbaancentrum Arabel. Daarnaast is ze ook zelfstandig communicatiecoach. Beter communiceren kan je volgens haar leren door rekening te houden met drie dingen. Klik op de podcast en ontdek waarover ze het heeft!

Beluister hieronder haar tips voor bewustere communicatie

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Enkele highlights

Er zijn heel veel zaken die kunnen mislopen tijdens het communiceren. Ga naar 0m34s om te ontdekken wat je moet doen om misverstanden te vermijden.

Daarnaast is observeren een heel belangrijk punt tijdens het communiceren. Maar hoe doe je dat precies? Ga naar 1m20s voor meer details.

Op het einde van je gesprek check je best eens of alles wel juist begrepen is. Dat vind je op 2m13s

Waarom is bewust communiceren nu zo belangrijk? Ga naar 2m24s voor het antwoord van de experte.

Flair zorgt in maart elke dag voor een beetje meer mindfulness in je leven. Week 3 van Mindful Maart draait rond profilering. Bekijk hier de Mindful Maart-kalender.

Lees hier alle artikels van Mindful Maart.