Home Uit & thuis Oudejaarsavond in (sprookjes)stijl

Oudejaarsavond in (sprookjes)stijl

 
Fonkelende lichtjes, feeërieke taferelen, overal sneeuw en een heuse schaatsbaan. You've got it, de Efteling is al volledig winterproof!

Vanaf 6 november tot 1 februari is het sprookjesachtige park weer van kop tot teen uitgedost in een magisch winterjasje. 

Winter specials

Een nieuw seizoen heeft ook nieuwe attracties nodig en dus gingen ze in de Efteling all the way. Gezelligheid troef in het Kinder Winter Wonderland met sneeuwglijbaan en 't Hijgend Hert, een langlaufbaan van maar liefst 400 meter lang. Ook de spectaculaire vreugdevuren worden opgeleukt met bezoekjes van de Vuurprins en de Sneeuwprinses. Een must see voor jong en oud. Wanneer de avond valt haal je de dekentjes maar boven om samen te genieten van de watershow Aquanura. Wow-factor, check!

Oudjaar in stijl

Vuurwerk en bubbels in een magische omgeving? Yes please! Het park blijft op Oudejaarsavond tot 1 uur geopend en er zijn live optredens op de verschillende pleinen. Grab the boyfriend, je mooiste winterjas en een glitter dress en geniet samen met je vrienden van een uniek Nieuwjaar!

Voor meer info: www.efteling.com/winterefteling