Home Uit & thuis Origineel nachtje weg

Origineel nachtje weg

Corbis
Nog niets gepland dit weekend? Probeer dan een van deze originele overnachtingen uit! De adresjes vind je allemaal in België dus je bent er in no time. 

Slaap in een kerk

Het hotel Martin's Paterhof in hartje Mechelen kan je terecht bijzonder noemen. Het zit dan ook in een kerk. Ontdek de miss church in jezelf of bega je stoutste zonde!

Overnacht in een vogelnestje

In een houten hut, midden in de bossen van Houffalize, vind je iets heel speciaals. Je slaapt er in een van takken gevlochten nest aan het plafond. Vogelen is dus toegestaan!

Wegdromen op een zeilschip

Wil jij altijd al eens op een boot slapen? Pak het dan meteen groots aan en overnacht op een zeilschip in de haven van Antwerpen. Een ontbijt met zicht op het MAS en je dagje Antwerpen kan niet meer stuk!

Overnacht in een boomtent

Voor lezeressen die gaan om te vossen in de bossen is er de boomtent. Je vindt de tenten dichtbij de stad Borgloon. Vanuit jullie cosy tentje aan een boom heb je een fantastisch uitzicht over de mooie streek.

Toch meer into het originele bed op de foto? Dan zullen jullie iets verder moeten reizen: naar Berlijn. Ook niet mis om je lange weekend te spenderen! Hotel Huettenpalast voorziet je er van caravans omgebouwd tot comfy bedden.

Take your pick, ladies! 

Lees ook:

Slapen in stijl: hippe én betaalbare designhotels

Wat wordt jouw volgende vakantie

Ik ga op vakantie en ik neem mee