Home Uit & thuis OMG: ‘Familie’ viert verjaardag van de bomma met spannende dubbelaflevering

OMG: ‘Familie’ viert verjaardag van de bomma met spannende dubbelaflevering

Opgelet, spoiler alert!

Instagram @vtmfamilie
De familie Van den Bossche viert vrijdag gezellig feest. Maar de bomma zal haar 90ste verjaardag niet snel vergeten, want de familie wordt geconfronteerd met heel wat onverwachte gebeurtenissen… Ocharme, de bomma! 

Lieve fans van 'Familie', hou jullie vast aan de takken van de bomen, want vrijdag worden jullie getrakteerd op een extra lange én spannende aflevering van jullie favoriete serie. 'Familie' bestaat vrijdag 25 jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Al eindigt het feest in mineur. 

De bomma mag vrijdag 90 kaarsjes uitblazen in gezelschap van haar lieve familie. Ze vieren met z'n allen feest in het landhuis van Lars Dewulf. Hij kreeg geen uitnodiging voor het feest, maar toch zal Lars opduiken. Is Véronique dan toch verliefd op de knappe CEO? Zou er gekust worden? En oei, Mathias, jij bent er natuurlijk ook nog. Spannend! 

 

Die blik wanneer Lars naar Vero kijkt…#vtmfamilie

Een foto die is geplaatst door VTM familie (@vtmfamilie) op

Onze profiteur Jan Van den Bossche kuste eerder al met de beste vriendin van zijn vrouw. Ai, ai, ai toch! Voelt Viv dan ook vlinders in haar buik? 

 

Hela hola, Jan!Wat gaat Linda hiervan vinden?!

Een video die is geplaatst door VTM familie (@vtmfamilie) op

Faroud laat Trudy alleen vertrekken naar het verjaardagsfeest. Hij wil – zogezegd – zijn ex Leen niet meer zien. Maar wij weten wel beter! Zou hij Bart op tijd kunnen redden? Please, zeg ons van wel! 

En dan hebben we onze arme Niko nog. Hij blijft met zijn enkelband helemaal alleen thuis. Maar zal hij braaf thuisblijven? Want Simon zint natuurlijk nog op wraak. In het landhuis van Lars wordt uiteindelijk iedereen verrast door een overwachte gast. Is het Niko? Simon? Of misschien is het wel Bart? Wij wachten nagelbijtend af! 

Zet je deze vrijdag dus achter je televisiescherm met een grote zak chips en volg vanaf 20:00 uur de spannende aflevering van 'Familie' op VTM

Bron: VTM

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.