Home Uit & thuis OFFICIEEL BEVESTIGD: er komt een tweede seizoen van ‘Callboys’

OFFICIEEL BEVESTIGD: er komt een tweede seizoen van ‘Callboys’

Wij kunnen alvast niet wachten!

VIER
Een dikke twee maanden geleden leken de vingers van 'Callboys'-regisseur Jan Eelen al te jeuken wanneer hij aan een tweede seizoen voor de populairste VIER-serie van het najaar dacht. Maar of dat seizoen er zou komen, was toen nog onduidelijk. Tot nu!

Televisiezender VIER bevestigde vandaag dat er een tweede seizoen van 'Callboys' zit aan te komen. Telenet besliste na seizoen één, ook 'Callboys II' te financieren en dus mag regisseur Jan Eelen nu een vervolg aan een van zijn populairste – naast 'Het eiland' en 'In de gloria' – series ooit breien. En daar zijn wij bijzonder blij om!

In het begin van dit jaar vertelde regisseur Jan Eelen al in het Canvas-programma 'De Ideale Wereld' dat hij aan enkele mogelijke verhaallijnen had zitten denken voor een vervolgseizoen op zijn hitserie 'Callboys'. Dat dat tweede seizoen er ook effectief zal komen, werd nu pas bevestigd.

Wanneer 'Callboys II' te zien zal zijn in de Vlaamse huiskamers, is nog onduidelijk. Maar het komt er dus wel! We kunnen weer op beide oren slapen.

gi

Meer Flair?

Probeer ook ons magazine, nu voor maar 2 euro per week! Klik hier voor meer info.

Flair

Lees ook: